Udgivet i Skriv en kommentar

5 grunde til at købe golfbolde med logo

 1. du kan nemt kende din golfbold fra dine medspilleres bold
 2. høj reklameværdi da dit logo ses mange gange
 3. giver medarbejderstolthed da det er fedt at vise sit firmas logo frem på golfbanen
 4. dit firma kan betale dem og trække moms fra
 5. Golfbolde med tryk er billigere end uden tryk!

Golfbolde med logo er den mest benyttede reklameartikel til golf.

Golfbolde med dit firmalogo giver masser af eksponering til et købekraftigt publikum. Golfbolde med dit logo ses rigtig mange gange af både modtager, hans medspillere og dem der finder hans bolde efter de er slået væk.

Derfor skal du bruge golfbolde med logo, når du skal lave reklame for dit firma på golfbanen hvor der er fyldt med købekraftigt publikum. Golfspillere er typisk højt lønnede, sunde og ofte i jobs med beslutningskraft.

Hvor kan golf logobolde bruges?

Golfbolde med logo kan bruges både som gave til kunder der spiller golf, eller ansatte. Du kan også give en 3-pak med bolde i når du står på første tee, så har du noget at snakke med dine medspillere om.

Ved at give golfbolde med logo får I hurtigt en dialog om dit firma og hvad i hjælper kunder med.
Måske din medspiller allerede er kunde – eller på vej til at blive den næste gode loyale kunde?

Golfboldene kan også bruges på golf company days, hvor du inviterer de bedst kunder med ud at spille golf. De kunder som ikke spiller golf i forvejen kan få en times instruktion ved klubben træner og derefter dyste mod de andre ikke-golfspillende kunder på par3 banen.

Gider du ikke selv stå for at arrangere golf firmadagen, så kontakt en af de mange klubber som arrangerer golf company days.

En anden god ting ved golfbolde er at de ikke bliver for gamle, så hvis ikke du for dem brugt i år, så kan de bruges igen næste år.

Golfbolde fylder ikke meget at have stående, så derfor kan du sagtens købe 12 dusin hjem som er minimum for stort set alle producenter når du skal have med eget logo på. 12 dusin er 144 golfbolde og kan være i en enkelt kasse på en reol.

Om tryk af logo på golfbolde

Alle de store golfmærker som fx Titleist, Srixon, Wilson, Callaway mfl laver logobolde. De trykker selv på deres egne fabrikker så kvalitet og holdbarhed er helt i top. I gamle dage kunne man kun lave tryk på golfbolde i en enkelt eller måske 2 farver, da man trykte med gammeldags tampon print.
Den nye metode er at tryk golfbolde på på fabrikkerne er digitale, så du nu kan påtrykt dit logo i fuld farvet tryk som dette eksempel:

Golfbolde med logo i fuldfarvet tryk
Golfbolde med logo i fuldfarvet tryk

Trykområdet for tryk på golfbolder er ca 25 mm i dianeter. Grunden til man ikke kan trykkes større er pga boldens runding. 25 mm er typisk samme størrelse som fx golfboldens navn er trykt med (fx der hvor der står Wilson Staff og nummer på denne bold:

Wilson golfbolde med tryk i fuld størrelse 25 mm
Trykområdet på golfbolde er ca. 25 mm i diameter, som svarer til ovenstående logo, Wilson Staff og det røde nummer.

Kan jeg få tryk på flere sider af golfbolden?

Ja alle producenter tilbyder tryk på flere sider af golfbolden med en merpris på typisk 20-25 kr. ekstra per dusin = ca. 2 kr. ekstra pr. bold.

Det koster selvfølgelig list ekstra, men det giver dig også mulighed for ekstra branding af fx

 • tryk af et varemærke du forhandler – og måske du kan få din leverandør til at betale for det.
 • tryk af et slogan eller budskab
 • tryk af fx hjemmesideadresse på modsat side af dit logo

Ja mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Hvilken logobold skal jeg vælge?

Du skal vælge logobold efter formålet med boldene; er det til dig selv eller til kunder, ansatte eller som præmier til klubturnering?

Du kan dele golfbolde op i 4 kategorier

 • distance 
 • soft distance
 • allround mellemklasse golfbolde
 • elite og pro bolde.

de er delt op efter pris med distance bolde som de billigste og elite og pro bolde som de dyreste.

Distance logobolde:

2 delt kerne med tyk skal som er holdbar og billig at lave. Skallen er typisk at et billig plast eller restgummi materiale. Derfor er skallernes tykkest på distance bolde, så (den manglende) kvalitet kan holde til en masse tæsk.

Soft distance golfbolde

opbygget på samme måde med 2 lag – kerne og skal. Skallen er her dog blødere end på de billigste distancebolde. Både kerne og skal er blødere.

Den blødere boldtype gør at den er lavet til spillere med lav svinghastighed. det kunne være kvinder, juniorer eller seniorspillere. Den bløde bold gør at den er lettere at trykke sammen, så spillere med lav svinghastighed kan få max længde ud af den stadigvæk.

Allround golfbolde:

Typisk 2 lags bolde som soft distance typen, men med en tyndere skal.

Den tyndere skal giver mere spinkontrol i det korte spil. Så med disse bolde kan du bedre få stop på bolden på green. Den tyndere skal er dyrere at lave og er i et bedre metariale. derfor er allround bold også dyrere end distance bolde.

Allround bolde er er rigtig godt valg til spillere fra hcp 10 til 30.

Elite og pro bolde

Her snakker vi typisk 3 lags eller mere.

De 3 lag er optimeret efter længde, spin og max spin kontrol i det korte spil.

med 3 lags bolde kan man lave backspin og få masser af stop og kontrol. De er lavet i de bedste uretan materialer og skallerne er typisk kun 0,2 mm tykke. Det kræver meget af bolde materialer, produktion og kvaliteteskontrol for at sikre at boldene kan leve op til det som professionelle og elitespillere kræver.

Du kan også læse vores fulde guide til Hvilke Golfbold skal jeg vælge her >>

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber golfbolde med logo?

Du skal have styr på dit logo. Det vil sige du skal have følgende

 • Logo i trykfil som fx eps, ai, eller vektor pdf
 • Pantonefarver. Hvis logo ikke skal trykkes i sort, så skal du kende pantonefarven, så du er sikker på trykkes bliver præcis som alt dit andet marketingmateriale. Har du ikke pantonefarven kan trykkeriet finde bedste match, men det er ingen garanti for det bliver 100% som dit andet merchandise.
 • Leveringstid: typisk 2-3 uger, så vær ude i god tid. Især i foråret kan der være ekstra leveringstid på dine logobolde, da alle trykkerier har rigtig travlt op til golf sæsonstarten.

Har du andre spørgsmål til golfbolde med logo tryk, så skriv det i kommentarfeltet nedenfor og vi svarer hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *