Udgivet i Skriv en kommentar

Ecco Golfsko

Ecco laver nogle af mine favorit golfsko.

Kvalitet og materialer er helt i top, fordi de selv ejer alle produktions led fra læder forarbejning til fabrikkerne der laver skoene. Mange andre mærker får lavet masser hos underleverandører, og kan derfor ikke selv styre processerne så godt som Ecco.

Det store gennembrud kom i 2010 da Freddy Couples lå helt fremme i US Masters i et par Ecco Street sko. Aldrig før havde verden set golfsko uden spikes, og som så så behagelige ud. At Freddy Couples så er kendt for notoriske rygproblemer og samtidig så så godt og velspillende ud var nok den bedste reklame Ecco kunne få.

Ecco Biom Hybrid 3 Goretex – vandtætte

Dette er en af de mest innovative golfsko på markedet. Biom står for Bio Mechanical. Bag BIOM udtrykket er teknologien som gør at dine fødder skal bevæge sig naturligt. Ecco har taget udgangspunkt i afrikanske løbere og deres måde at bruge fødderne som affjedring. Biom sko er både lette og behagelige.

Biom Hybrid 3 golfsko er alle en vandtæt golfsko med Goretex membran.

Det gør selvfølgelig skoen noget dyrere, men spiller du også golf i vådt vejr eller på baner i lavtliggende engområder, så overvej disse.

Biom G3 modellen er med udskiftelige spikes og den model du står bedst fast med. Især på vådt underlag.

Hybrid 3 modellen er med streetspikes som er gode til de fleste forhold.

Ecco Street

Ecco Street var den sko som Fred Couples brugte i US Masters 2010 og derved bragede Ecco ind på markedet. Siden er skoen løbende blevet forbedret og kommet i nye versioner og farver.

Ecco Street modellen er udgået men er blevet erstattet af Biom modellerne som du kan se ovenfor.

Ecco golfsko med Boa lukning

Boa lukning er den specielle lukning, hvor du drejer på Boa hjulet og derved spænder skoene. Når du skal have skoene af, så trykker du bare Boa hjulet ned og så løsner de af sig selv. Boa gør at skoen sidder bedre på foden, og de er hurtige at spænde. Boa giver et mere sporty udtryk end snørrebånd og er desuden godt til ældre som kan have problemer med snørebånd. Boa fås også til fx. cykelsko mm.

Ecco Golf Tour – de klassiske golfsko

Ecco laver også mere klassiske og traditionelle golfsko.

Denne model er letvægtsmodellen af World Class. De er blødere og mere behagelige men har samme klassiske udtryk som World Class.

Ecco Golf Tour modellen er det perfekt valg hvis du vil have en klassisk golfsko men med masser af komfort.

Ecco Strike – golfsko til brede fødder

De bedste sko hvis du søger golfsko til brede fødder er Ecco Strike. En klassisk model.

Ecco Strike er med Goretex så de er også vandtætte.

Passer perfekt til det danske vejr og til dig som spiller mange runder om året.

Ecco golfsko til damer

Ecco laver rigtig fine golfsko til kvinder. Både i Biom og goretex modeller. Ecco har dog været så smarte ikke at lave dame golfsko med udskiftelige spikes. Det er godt tænkt fordi damer svinger mere roligt og i balance, og har derfor ikke brug for samme greb i underlaget. Derfor er faste spikes det bedste valg til damer.

Ecco Golfsko Størrelsesskema

HERRER:
CMEUUK
25,0 cm395.5 / 6
25,6 cm406.5 / 7
26,3 cm417.5
27,0 cm428 / 8.5
27,6 cm439
28,3 cm449.5 / 10
29,0 cm4510.5 / 11
29,6 cm4611,5
30,3 cm4712 / 12,5
DAMER:
CMEUUK
22,3 cm352.5 / 3
23,0 cm363.5
23,7 cm374 / 4.5
24,3 cm385 / 5.5
25,0 cm396
25,7 cm406.5 / 7
26,3 cm417.5

Ecco golfsko alternativ ?

Er du stadig i tvivl om du skal vælge Ecco eller et andet mærke? De andre mærker har luret Ecco´s succes med streetsko og de fleste har lignende modeller.

Se alle golfsko her >>

Ofte stillede spørgsmål om Ecco golfsko

Hvordan gør jeg mine Ecco Golf sko rene?

Først skal du børste skidt af. Derefter tager du en smule sulfo (vand + opvaskemiddel) og vasker dine sko med. Dereftet tørrer du dem af med en fugtig klud. Slut af med at give dem en gang neutral skocreme og evt. imprægnering.

Hvilke spikes passer til Ecco Golfsko?

Ecco golfsko med udskiftelige spikes bruger Champ® Slim-Lok spikes. De er kompatible med Fast-Twist 3.0 spikes systemet.

Hvorfor er Ecco så dyre?

Det er fordi Ecco bruger de bedste materiale kvaliteter. Fx er deres læder fra Yak okser, så det er tyndere og stærkere end andet læder. Derudover holder det bedre facon. Du vil aldrig blive skuffet over kvaliteten af Ecco.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *